Opel’den Tüm Araçlar İçin Mayıs Ayı Müjdesi!

Opel’den Tüm Araçlar İçin Mayıs Ayı Müjdesi!
Opel, mayıs ayına özel tem ticari hem de binek araçlar için geçerli olacak yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre Opel, otomobil almak isteyenlere düşük faizli kredi fırsatı sağlayacak. İşte detaylar…

Türkiye’de hatırı sayılır bir müşteri potansiyeline sahip olan Opel, mayıs ayına özel olarak binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma imkânı sunuyor. Bu kapsamda, Opel’in en çok sevilen ve satılan modellerinden Corsa, 200 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi fırsatıyla ön plana çıkıyor.

Ayrıca, Opel’in diğer gözde modellerinden Astra, 300 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi olanağıyla alıcılarını bekliyor.

Opel’in çok yönlü pratik özellikleri ile dikkat çeken ve çok sevilen SUV modellerinden Crossland, 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi imkânıyla satılıyor. Markanın sıra dışı hatları, Opel Vizör’ü ve Pure Panel kokpitiyle ses getiren modeli Mokka, 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi fırsatıyla müşterilerini bekliyor.

opel-astra-2021-als-rendering.jpg

OPEL’DEN MAYIS FIRSATI

Bunun yanı sıra, SUV’daki amiral gemisi Grandland ise 300 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 2,49 faizli kredi olanağıyla satışa sunuluyor.

Araç üreticisi, tüm hafif ticari araç ürün ailesinde, mayıs ayı kapsamında, ayrıcalıklı kredi fırsatları, online rezervasyona özel fiyatlar ve KOBİ’lere sunduğu tekliflerle fark yaratıyor. Zafira Life, 300 bin lira için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla alıcısını bekliyor. Opel’in çok yönlü hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin liraya 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleri ile tercih edilebiliyor. Vivaro Cargo ve Vivaro City Van ise 200 bin lira için; 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi olanaklarıyla satışa sunuluyor.